DanmarksFragtService 1920x300 01

Det kan vi

Transport og logistik til private og erhverv

Danmarks Fragt Service tilbyder en bred vifte af transport- og logistikløsninger til både erhvervs- og privatkunder i Danmark og Europa – med fokus på effektivitet, pålidelighed og leveringssikkerhed.

Vi har de nødvendige kompetencer og materiel til at håndtere selv de mest udfordrende transportopgaver, og med et fintmasket rutesystem garanterer vi effektiv og hurtig distribution – til rette tid og sted.

Vores kernekompetencer omfatter distribution af al slags gods, levering af pakker, kurérservice, lagerhotel samt import- og eksportservices med dør-til-dør transport og logistikløsninger i hele Europa.

Vi tilbyder desuden kompetent og faglig rådgivning om fragt og giver gerne vores anbefalinger på konkrete problemstillinger.


Flådestyring skaber overblik – og det er en fordel for dig!
Hele vores vognpark er udstyret med flådestyring, der via satellitter overvåger alle vores køretøjer. Det giver os et komplet overblik over, hvor vores køretøjer er på et givent tidspunkt og sikrer optimal kapacitetsplanlægning. 

For dig som kunde betyder det, at du er garanteret effektiv ruteplanlægning og undgår unødig ventetid. Det betyder også, at vi kan tilbyde optimal fleksibilitet og let omdirigere biler til nye ruter og opgaver – afhængig af vores kunders behov.


Effektiv ordrehåndtering danner fundament for hurtige leverancer
Effektive processer fra start til slut danner fundament for hurtige leverancer. Vi kan modtage ordrer direkte fra jeres eget ordresystem - eller direkte fra jeres kunder. Fordelen for dig som kunde er kortere ordreekspeditions- og forsendelsestid.