DanmarksFragtService 1920x300 Distribution

Distribution

Distribution af gods i hele Danmark – fra dag til dag Danmarks Fragt Service tilbyder sikker og effektiv distribution af gods i hele Danmark for både privat- og erhvervskunder. Vi har kompetencer og materiel til at håndtere stort set alle former for gods og kan påtage os selv meget komplekse og udfordrende transportopgaver. Med et fintmasket distributionsnetværk kan vi afhente og levere i hele Danmark fra dag til dag.

Vi kan håndtere følgende:
•    Stykgods
•    Pallegods
•    Delpartier
•    Hele læs


Vi forstår vigtigheden af effektiv distribution
 
Hos Danmarks Fragt Service ved vi, at effektiv og pålidelig distribution er af afgørende betydning for vores kunder, deres vækst, udvikling – og ikke mindst bundlinje.

Derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores kunders krav og forventninger for at sikre en individuel løsning, der matcher kundens konkrete behov, når det gælder afhentnings- og leveringstidspunkter.


Faste chauffører - stærke relationer

Tætte relationer, åben dialog og en god omgangstone danner fundamentet for et godt samarbejde og forebygger mange problemer. Derfor har vores chauffører så vidt muligt faste ruter, så vores kunder bliver mødt af et velkendt ansigt hver dag. Det skaber ro, tryghed og tillid i en travl hverdag – for både os og vores kunder.