DanmarksFragtService 1920x300 Export

Export

Eksport – dør-til-dør levering i hele Europa 

Danmarks Fragt Service tilbyder pålidelig og økonomisk dør-til-dør service til dine eksportforsendelser - med levering i hele Europa. Uanset om du har en enkelt forsendelse eller regelmæssigt skal have varer eller gods transporteret på tværs af landegrænser, kan vi tilbyde en løsning, der matcher din virksomheds behov.


Eksport – gjort enkelt og ligetil
Vores rutinerede og veluddannede chauffører henter godset hos dig og transporterer det til vores terminal. Her venter vores faste europæiske samarbejdspartnere og er klar til at fragte forsendelsen videre over landegrænser til den endelige destination i Europa.


Vi er specialister i transport på tværs af grænser
Du vil udelukkende møde vores danske chauffører. Vi håndterer samarbejdet med vores udenlandske chauffører og partnere, sørger for udstedelse af transportdokumenter og sikrer, at hele processen på tværs af grænser og kulturelle skel foregår gnidningsfrit. Det er vores ekspertise.


Priser du kan regne med
Vi forhandler priser og løsninger med vores udenlandske partnere én om året, og vi samarbejder derfor som udgangspunkt med de samme transportører i minimum ét kalenderår ad gangen.  Vi forhandler for alle EU lande og tager faste kommisionsrater på dine forsendelser til udlandet.


Vi tilbyder:
• Pålidelig og effektiv håndtering af dine eksportforsendelser.
• En enklere eksportproces.
• En fast samarbejdspartner, der klarer alt fra afhentning til levering.
• En fast pris uden overraskelser