DanmarksFragtService 1920x300 Import

Import

Import-services – lad os håndtere dine importforsendelser

Danmarks Fragt Service tilbyder pålidelig og økonomisk dør-til-dør service til dine importforsendelser - med afhentning i hele Europa. Uanset om du har en enkelt forsendelse eller regelmæssigt skal håndtere varer fra udlandet, kan vi tilbyde en løsning, der matcher din virksomheds behov. 


En enklere importproces
Vi har et stærkt og vidtforgrenet netværk af professionelle samarbejdspartnere spredt over hele Europa, som vi booker til at afhente din virksomheds forsendelse i udlandet. De transporterer godset til vores terminal, hvor vores egne danske chauffører står klar til at tage over og transportere godset videre ud til dig.Priser du kan regne med
Vi forhandler priser og løsninger med vores udenlandske partnere én gang om året, og vi samarbejder derfor som udgangspunkt med de samme transportører i minimum ét kalenderår ad gangen.  Vi forhandler for alle EU lande og tager faste kommisionsrater på dine forsendelser til udlandet.


Gør hverdagen lettere for dig selv
Med én fast samarbejdspartner, der klarer alt fra afhentning til levering til fast, aftalt pris, forenkler du din virksomheds importproces – og gør hverdagen lettere for dig selv.


Vi tilbyder:
• Pålidelig og effektiv håndtering af dine importforsendelser.
• En enklere importproces.
• En fast samarbejdspartner, der klarer alt fra afhentning til levering.
• En fast pris uden overraskelser